homomuslim

Att vara muslim och leva ett diskret homosexuellt liv, går det ihop?..

Lite kort om mig..

Kategori:

Hej!

Jag glömde skriva lite om mig själv vilket jag skulle ha gjort från början.

Jag är en helt vanlig kille som är född på början av 90-talet med bakgrund från mellanöstern.
I dagsläget så har ett jobb, där jag trivs bra och jag har min utbildning inom media-området.

Som person så är jag jättesnäll, vänlig & charmig kille. Jag tycker om politik (att snacka politik med ungdomar). Som ungdom så har jag gjort mycket i mitt liv.

hmm..

Vet inte vad mer jag kan berätta.
Fråga ifall du undrar något.

Kramis/...

Problem

Kategori: Problem

Jag har ett problem som vissa utav er inte vet. 
Sömnproblem!!!.. eller rättare sagt problem överhuvudtaget. Samma rutiner var enda jävla dag.
När jag går och lägger mig som tidigast så har jag ändå kvar mina problem som jag får med mig till sängen. Är inte detta sjukt? Finns dagar då jag lägger mig 21.00 men somnar vid 04.00.... Vad kan det bero på? 
 
Jag tror att jag tar med mig mina problem till sängen, det är inte vilka problem som helst utan mitt problem att vara homosexuell. 
Jag kan ligga i min säng och tänka i timmar då jag börjar bli gammal snart. Tankarna kommer/startas varjegång jag lagt mig. Kan en människa i 365 dagar ligga och tänka på hur han ska lösa det med världen om hans läggning som muslim?.. jo jag kan det. 
 
Full-ångest! 
Kram

Kärlek

Kategori:

Kan kärlek vara så fint? Baserad på närhet och kemi mellan två människor. Så underbart egentligen. Jag längtar då jag kommer till den sitsen...

Idag mår jag ganska bra, fick en god nyhet utav min bästavän som precis börjat träffa en bra och snygg kille. Hon är glad och då blir jag glad :). De hade varit med varandra och bara umgåtts. Håller tummarna för dig baby!

Nu verkar det som om tredje världskriget är igång. Vad händer Stockholm? Vad händer världen?

Nu kilar jag iväg.. ha det gött!
Kram

Flört :))

Kategori:

Jag jobbar inom service yrket vilket ni inte visste tidigare, vilket passar bra för min personlighet. Jag brukar kallas för den översociala, vart än jag befinner mig.

Idag har jag jobbat i 13 timmar. På två olika jobb. Varför?

Jo, jag känner att mitt liv är ganska ostadigt och meningslöst. Jag kan ändå inte göra något som jag egentligen velat göra. Jag vill leva ett liv som alla andra utan att folk ska behöva se ner på mig för den jag är. Skulle bli hatad av de i min omgivning för den jag egentligen är bakom de stängda dörrarna. Självklart har folk misstänkt lite då och då förut men det har lugnat ner sig nu med tiden.
Varför just jag? snälla jag?! Åh gud, ibland hatar jag bara mig själv och vill dö.

Jo, en incident skedde idag!! En kund/gäst som var och handla hos oss var så positiv. Han var så glad och rolig att prata med. Han var helt nykter. Han små flörta med mig, såsom att blinka öga och se mig rakt i ögonen som om han ville ha mig. Tänk om jag bara kunde ge honom mitt nummer utan att någon skulle tänka illa om mig men jag är självklart rädd som alltid.

Det finns många där ute som är som jag, som vill träffa mig. Men jag vågar inte träffa de flesta pga räddsla. Tänk om någon ser mig. Tänk om han är för fjollig och jag skulle råka träffa på någon utav mina bekanta när jag är ute med honom... ååhh!!!

Vill inte tänka mer på detta, blir ledsen och arg.

Skönt att bara kunna dela sina känslor på detta vis. Har inte tänkt på att blogga förut.

godnatt och kram/....

Längtan..

Kategori:

Ibland så mår jag fruktansvärt dåligt. Jag kan bara känna smärtan i mitt hjärta. Hjärtat dunkar dubbelt så snabbare och för varje slag som går gör det mer ont.

Jag bara längtar till att få bli fri. Som att föddas om på nytt men inte som muslim. Jag har all respekt för min religion och jag älskar den men när det kommer till den punkten att jag är och mår som sämst så känner jag såhär.

Och... ibland känner jag.. varför föddes jag inte som heterosexuell...

åhh mycket att tänka på, snart sprängs min hjärna pga all smärta och tänkade.
Bäst nog att jag lägger mig en stund.

/....

Nu börjar allt.. håll ut!

Kategori: Allmänt

Hej!


Nu ska jag inte låtsas som om jag har följare men om du nu skulle råka hamna på min splitternya blogg så vill jag hälsa dig välkommen.. 

 

Som jag tidigare sagt så kommer jag mest skriva ner mina känslor om hur det är att leva ett diskret liv som homosexuell muslim. 

Jag kommer under hela min bloggande ha dold identitet och det skulle uppskattas om alla skulle hoppa över frågorna: Visa bild, hur ser du ut? Osv osv. Dock kommer jag självklart berätta lite om mig själv, så som ålder och sådant :) 

Detta kommer bli så kul, både för mig och för dig :) 

Ska sova nu, godnatt!

Kram