homomuslim

Att vara muslim och leva ett diskret homosexuellt liv, går det ihop?..

vet inte...

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Jag vet inte hur jag mår just nu, allt är kalabaliiiik med andra ord kaos.. dock inte något negativt :/
Jag har känt mig lite upp och ner på sistone, vet inte vad jag ska gå efter.. magkänslan eller bara hursom?
 
Jag börjar komma tillbaka till perioden då jag mår sämst, då jag har en klump i magen och inte vet vad jag ska göraaaa.. allt bara stannar till. Känns ibland att jag förlorat någon nära men det är mig själv jag håller på att förlora, jag måste ännu engång kämpa för att hålla mig kvar i form och leva för den jag är. Jobbigt situation...
 
Det kanske inte syns ytterst men innerst inne så känner jag precis såhär och det vill jag inte. Jag börjar bli gammal allt för ofta pga all stress.. inte bra!! Hur ska jag ta mig tillväga?

Jag kanske behöver lite kärlek eller kan jag ha fel? Längtar till dagen då jag mår bäst och blir accepterad för den jag är... Måste det var såhär svårt att vara homosexuell och muslim samtidigt???


kommentera gärna och skriv hur du tänker kring detta, det kanske kan hjälpa mig ur denna situation....
 
kraam på er..

Vet inte..

Kategori: Allmänt

Hej!

Jag vet inte vad jag ska säga mer.. Har inte så mycket att berätta och inga känslor jag kan dela med mig.. då jag bär allt inombords och det kommer inte ut.. Finns ingen mening med mitt liv. Jag känner mig själv så värdelös, hela min framtid är förstörd verkar det som om. Snart kommer all press då jag är tvungen att komma ut som homosexuell, vilket jag ABSOLUT inte vill.

Måste livet vara så kompicerad och svår? Kunde inte bara Gud få oss å tänka annorluda, att vi inte tänder på samma kön..
Så jobbigt. Nu vet ni min allra största önskan.. Trotts all dess tänkande så vill man ha kärlek, ett normalt liv osv.. Men men.. Ska inte förstöra någons kväll.

Lägg daga för längesen.
Puss och kram

...

Kategori: Allmänt

hej!

Nu har jag inte bloggat på sistone, haft mina själ till det. Hur som så är jag tillbaka :)

Jag hoppas att ni haft en underbar sommar och får det framöver. Själv har jag haft det på topp. Allt har varit så bra, fick träffa mina släktingar o så. Var eventuellt borta på sol & bad i 1 vecka.

Hela min semester var med känslor och smärta.

Peace...
kraam